HomeFeaturedFocusCum reparați butonul Home de pe iPhone

Cum reparați butonul Home de pe iPhone

image

Când acesta devine îndărătnic și nu mai funcționează cum trebuie e cazul să faceți ceva dacă nu aveți de gând să renunțați la iPhone. Cei de la CNET au făcut un tutorial drăguț despre pașii pe care trebuie să îi urmați ca să refacți funcționarea corectă a butonului Home de pe iPhone. Nu e deloc complicat.

1. Porniți o aplicație și pe urmă apăsați butonul Power până apare opțiunea de slide to power off. Apoi apăsați butonul Home și fereastra dispare, butonul fiind recalibrat.

2. E posibil ca din cauza mutării conectorului cablului de încărcare/transfer să nu mai funcționeze cum trebuie și butonul Home. Luați cablul, introduceți-l în iPhone. De acum încolo operația o faceți pe cont propriu și dacă sunteți prea puternici și vă stricați scula, e numai vina voastră. Așa că … mare atenție! Apăsați puțin de conectorul de pe cablu, foarte atent. Atâta cât să realiniați conectorul și apoi apăsați pe Home.

image

3. E cazul să faceți puțină curățenie. Găsiți pe undeva alcool isopropyl de 99,9 %. E absolut necesar să nu aibă niciun pic de apă (sincer, nu știu unde se găsește așa ceva pe la noi – poate prin cămara bunicilor). Sub nicio formă să nu luați alcool sanitar sau din acela de făcut băuturi tari că o să vă pară rău după iPhone. Presărați câteva picături în jurul butonului Home și apăsați de câteva ori pe el. Lăsați smartphone-ul la uscat preț de 10-15 min. Vedeți apoi dacă v-a reușit curățenia.

Baftă!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep