HomeFeaturedFocusÎncă o zi, încă o tabletă Windows 8: Lenovo IdeaTab Lynx

Încă o zi, încă o tabletă Windows 8: Lenovo IdeaTab Lynx

image

Recent vorbeam despre Acer Iconia, tableta Windows 8 prezentată de theverge. Tot ei au acum acces și la Lenovo Lynx, un al produs Windows 8.

Avem un design similar, alte materiale. Lenovo sugerează 16 ore de autonomie combinată pe Lynx (tabletă plus dock). Materialul carcasei este unul plastic. Aceiași conectori USB, HDMI, microUSB, microSD. Display de 11.6 inci, IPS LCD, 1366 x 768 pixeli, CPU Intel Clover Trail (ATOM Z2760) la 1,8 GHz, dual-core, 2 GB RAM și 32/64 GB pe SSD. Cameră de 2 MP, Bluetooth, WiFi, senzori de proximitate, giroscop, compas, accelerometru.

Discutăm și de un preț similar: 599 USD (în SUA) din Decembrie. Dock-ul costă încă 149 USD. Prețurile sunt fără taxe.

lenovo-ideatab-lynx-press1_1020_gallery_postlenovo-ideatab-lynx-press3_1020_gallery_postlenovo-ideatab-lynx-press4_1020_gallery_postlenovo-ideatab-lynx-press_1020_gallery_post

Va fi interesant să le vedem una lângă cealaltă ca să putem decide. Știu că tabletele Acer ajung singur în România. Despre Lenovo nu am încă nicio informație.

Ce mi se pare ciudat este că Lenovo și Acer sunt cei care au dat deja informații complete despre tabletele lor cu Windows 8 și RT în condițiile în care Microsoft ține încă sub control orice are legătură cu lansarea din 26 octombrie.

Nu avem încă nimic oficial de la Asus, companie ce ar fi cea mai în măsură să vină pe piață cu tablete Windows RT dată fiind experiența mare pe care o are deja cu seria Transformer pe Android.

via theverge

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep