HomeOpiniiUrmărește live conferința How to Web via Hostway

Urmărește live conferința How to Web via Hostway

HowtoWeb2011_2_7c12d94e17

Conferința internațională How to web, deja un eveniment de referință în peisajul tech din România, se va desfășura la București în perioada 7-8 noiembrie și va avea (conform organizatorilor) peste 800 de participanți și 40 de speakeri internaționali (printre ei se numără Max Niederhofer – Partner, Accel Partners – UK; • Phil Libin – CEO, Evernote – USA; • Carlos Espinal – Partner, Seedcamp – United Kingdom; • Mark Pascarella – CEO, uberVU – USA; • Jon Bradford – Co-founder, Springboard – United Kingdom).

Pentru cei nu a avut posibilitatea să ajungă la București (și printre ei ne numărăm și noi) Hostway România împreună cu orgnizatorii au decis că merită să transmită online prezentările din timpul conferinței. Multe subiecte interesante dedicate zonei tech și antreprenoriatului vor fi dezbătute pe parcursul celor două zile – la evenimentul din 2010 am fost și eu acolo și vă spun că merită să ascultați ce au de spus vorbitorii. Cu siguranță o să vă ajute pe viitor.

Bogdan Iordache, CEO How to web spune că:

E prima oară când transmitem live conferința și, dacă vom vedea o reacție pozitivă suficient de puternică, vom face eforturi să continuăm această inițiativă. Este, totuși, un know-how foart valoros care poate ajunge, absolut gratuit, la antreprenori din toată țara.

Mai jos vă ofer o modalitate rapidă de a urmări live transmisiunea de la How to web. Nu aveți nevoie de niciun alt link suplimentar:

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep