HomeFeaturedFocusBlackBerry 10 se lansează în ianuarie

BlackBerry 10 se lansează în ianuarie

blackberry-10

Vă arătam cu puțin timp în urmă, prin intermediul unui filmuleț, cam cum funcționează noul model de BlackBerry 10 L. Cei care realizaseră filmulețul, încercau chiar si o comparație cu iPhone.

La momentul respectiv era destul de incertă o dată lansării acestui model. Între timp am aflat de pe blogul oficial al BlackBerry, că cei de la RIM au facut publică această dată a lansării noului sistem de operare BlackBerry 10, precum și câteva detalii legate de această lansare.

Este un prim pas și este făcut în ordinea firească. Se lansează noul sistem de operare, care se dorește a fi unul revoluționar și care va înlocui vechiul BlackBerry OS pe care utilizatorii îl cunosc atât de bine. Chiar dacă nu au fost dezvăluite nici un fel de detalii legate de hardware-ul pe care va rula acest nou sistem de operare, cei de la RIM au lăsat totuși să transpire, oarecum pe cale mai oficială, faptul că vom avea atât aparate full-touch, cât și tradiționalele tastaturi QWERTY (adică seriile L și N). Acestea din urma pentru utilizatorii tradiționali ai acestui brand de smartphone-uri.

Marea lansare va avea loc pe 30 Ianuarie 2013, simultan, în New York și în alte orașe mari ale lumii. Nu sunt foarte multe detalii legate de restul orașelor. Și eram chiar curios cam cât de multă atenție acordă cei de la RIM Europei. Nu îmi fac nici un fel de iluzii legate de piața din România, dar speram, și încă mai sper, ca măcar Europa să beneficieze de mai multă atenție. Rămâne de văzut.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep