HomeFeaturedFocusFostul șef de la Windows, Steven Sinofsky, se întoarce la catedră

Fostul șef de la Windows, Steven Sinofsky, se întoarce la catedră

microsoft_steven_sinofsky

Vă spuneam cu ceva vreme în urmă despre despărțirea dintre Microsoft și Steven Sinofsky, cel care a ținut frâiele diviziei Windows pentru o bună bucată de vreme și s-a ocupat direct de dezvoltarea Windows 8. La momentul respectiv existau diverse speculații despre cauzele acestei despărțiri, cele mai multe dintre ele mergând în direcția vânzărilor sub așteptări ale platformei Windows 8. Se mai stipula si varianta conform căreia stilul său autoritar a fost cel care a condus la această despărțire.

Cert este că la momentul respectiv nu se cunoșteau prea multe detalii legate de viitorul lui Steven Sinofsky, acesta declarând în scrisoarea deschisă, adresată anagajaților că dorește să exporeze noi oportunități.

Între timp lucrurile s-au mai cristalizat și de pe contul personal de Twitter, domnul Sinofsky ne anunță că se va întoarce la prima sa dragoste, catedra. Mai exact, va reveni la Harvard Business School, acolo unde mai activase ca profesor înainte de anii petrecuți la Microsoft, și va preda niște cursuri de Product Development. Având în vedere experiența acumulată la Microsoft, cred că cei care vor avea șansa să participe la cursurile sale, vor avea ce învăța. Să sperăm că este o colaborare care va dura. Cu siguranță mișcarea este una lăudabilă, mulți dintre oamenii importanți care au ceva de spus ar trebui să găsească timp și pentru astfel de inițiative.

1 COMENTARIU

  1. Foarte inspirata decizia lui! Toate partile implicate in noua activitate o sa aiba de castigat.
    Imi aduc aminte de motivatia unui profesor din facultate apropo de activitatea lui profesorala: tinerii iti dau energie si idei!

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep