HomeFeaturedFocus1 martie vine în metrou cu Zonga Music Space: colecție de muzică...

1 martie vine în metrou cu Zonga Music Space: colecție de muzică accesibilă prin QR code

2

Pe 1 martie se lansează Zonga Music Space, o colecție de 15 liste cu melodii în format digital, accesibile prin scanarea unor coduri QR disponibile în metroul din București.

Listele predefinite sunt împărțite în “Muzica de stat pe net”; “Muzica pentru citit in metrou”; “Bucurestiul Asculta”; “Muzica Zilei”; “Muzica pentru o zi ploioasa”; “Muzica de iesit”; “Muzica pentru luni dimineata”; “Muzica pentru trezit”; “Muzica de sala”; “Muzica pentru pauza dintre cursuri”; “Muzica de ascultat in drum spre casa”; “Muzica de relaxare”; “Muzica de invatat”; “Muzica de mers pe jos”; “Muzica de mers cu bicicleta”.

Alături de ele există “Melodia zilei”, prin intermediul Zonga, în 18 stații de metrou. Este o piesă nouă, alta în fiecare zi din Rock, Pop sau Electro, disponibilă în stațiile de metrou din Piata Victoriei 1 si 2, Piata Unirii 1 si 2, Universitatii, Piata Romana, Eroilor, Politehnica, Grozavesti, Obor, Izvor, Petrache Poenaru, Crangasi, Aviatorilor, Eroii Revolutiei, Gara de Nord, Piata Sudului, Pipera.

Și un element important: Breeze și Tooftaff vor avea concerte la evenimentul de lansare Zonga Music Space.

Lansarea Zonga Music Space, noua platforma digitala dedicata iubitorilor muzicii, va avea loc vineri, 1 martie, la ora 16.00, pe pasarela din statia de metrou Piata Victoriei M2. Evenimentul va fi prezentat de vedeta TV Cabral, iar bucurestenii sunt invitati sa vina si sa se bucure de concertele live sustinute de Breeze si Tooftaff, doua trupe inedite din peisajul muzical romanesc. Stilul muzical al trupei Breeze este Bossa Nova Tribute & Lounge, iar programul lor artistic va include cover-uri cantate pe ritmuri de Bossa Nova. Tooftaff este o trupa de percutionisti care foloseste vibratia orasului si transforma zgomotul cotidian intr-unul muzical. Proiectul muzical Tooftaff este format din: Marcel Moldovan, Claudiu Purcarin si Claudiu Buna.

Acum vine partea cheie: pentru a putea asculta muzica din Zonga Music Space, utilizatorii trebuie să aiba aplicatia Zonga pe telefon sau tabletă.

Clientii Vodafone beneficiaza de serviciul Zonga gratuit pentru primele trei luni, precum și de trafic pe mobil inclus în cadrul aplicației, pe toată perioada de utilizare a serviciului. După primele trei luni, abonații Vodafone și utilizatorii Cartelei Vodafone pot alege între două oferte:

– pachetul Zonga Vodafone, cu muzica nelimitata pe computer si cinci ore pe mobil, pentru doar 1,99 Euro/ luna (fara TVA);

Zonga Vodafone Nelimitat, cu muzica nelimitata, atat pe PC cat si pe mobil, pentru 2,99 Euro/luna (fara TVA).

Utilizatorii din alte rețele pot accesa și ei Zonga Nelimitat la www.zonga.ro de unde se și poate activa, primind acces nelimitat la toata colecția de muzică, indiferent de dispozitivul folosit, pentru 3,99 Euro/lunar (fără TVA).

5

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep