HomeFeaturedFocusAlcatel One Touch Fire vine cu Mozilla OS

Alcatel One Touch Fire vine cu Mozilla OS

alcatel-one-touch-fire

Și pentru că este un aparat low-budget, probabil că va reprezenta pentru mulți o variantă foarte la îndemână pentru a testa noul sistem de operare al celor de la Mozilla. Mai mult, având în vedere că între țările pe ale căror piețe va intra, este enumerată și Ungaria, cel puțin geografic ne este la îndemână. Asta dacă nu cumva ne va fi oferită plăcerea de a-l avea oficial și pe la noi, chiar din primul val.

Pentru că l-am catalogat drept un aparat low-budget, o să încerc să justific afirmația prin caracteristicile tehnice afișate de aparat: un display de 3.5 inch, un procesor de 1GHz, o cameră foto de 3.2 megapixeli, 256MB de memorie RAM și 512MB de memorie internă, ce poate fi extinsă cu un card SD.

Dacă luăm în considerare varietatea de culori în care este disponibil, putem spune, mai în glumă, mai în serios, că sub pretextul că este un telefon numai bun de cumpărat copiilor, ne poate oferi ocazia de a ne familiariza cu Mozilla OS. În plus, încărcați de nostalgie, o să ne aducem aminte de pupularitatea de care un alt Alcatel One Touch se bucura pe la începuturile telefoniei mobile pe meleagurile românești.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep