HomeFeaturedFocusCadouri comestibile, după chipul și asemănarea iubitului, printate 3D

Cadouri comestibile, după chipul și asemănarea iubitului, printate 3D

FabCafeChocolateHead

Cam aceasta este ideea care stă în spatele folosirii tehnologiei de printare 3D într-o cafenea din Tokyo, cu scopul declarat de a oferi noi conotații termenului de „romantism”. Numai că, deși mă consider puțin peste medie în ceea ce privește romantismul și tot ceea ce derivă din el, de această dată nu am reușit să identific urme ale acestuia în ingineria expusă mai sus.

Totuși, având în vedere că FabCafe, căci așa se numește stabilimentul care face subiectul acestei știri, este situat în Tokyo, lucrurile par să se mai așeze puțin. Ce știm noi ce forme poate lua romantismul nipon. Ideea este că, folosind mai multe imprimate 3D ale companiei din Statele Unite 3D Systems, chipul celui care trebuie personificat în desert se poate transforma în bomboană de ciocolată sau în figurină de jeleu.

gummies-3D

Până la urmă este mai degrabă un business și poate că acesta este și motivul pentru care nu mă pot declara convins de acest tip de cadou. Sunt un fan al acestei tehnologii și în special al aplicării tehnologiei de printare 3D în medicină, acolo unde într-adevăr există multe beneficii majore de pe urma folosirii acestei inovații.

Dacă totuși vă interesează rezultatele sub formă de desert care se pot obține la FabCafe, cei de la The Verge au experimentat pe pielea lor.

Via The Verge

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep