HomeFeaturedFocusPoftiți la joburi, vă rugăm!

Poftiți la joburi, vă rugăm!

adtno_logos

Este ocazia perfectă pentru cei doritori de un job nou, pentru că peste 3200 de poziții vor fi deschise în cadrul târgului de carieră Angajatori de TOP, ajuns la ediția cu numărul 14 și devenit astfel un eveniment de referință în această zonă, ce va avea loc în perioada 12-13 aprilie la Sala Palatului din București.

Li se oferă astfel profeșionistilor, studenților sau proaspăt absolvenților, oportunitatea de a aplica la acest număr impresionant de poziții deschise în domenii variate de activitate. Într-un top al domeniilor reprezentate, realizat în funcție de numărul companiilor prezente la eveniment, IT-ul domină categoric, cu un procent de covârșitor, de 38%, urmat de FMCG cu 14% și Audit&Consultanță și Inginerie, cu câte 12 procente. Un alt domeniu interesant, care merită luat în calcul, este cel Financiar-Bancar.

În ceea ce privește departamentele pentru care companiile prezente la eveniment vor recruta în această primăvară sunt: dezvoltare software, suport IT, vânzări, producție, HR, financiar, administrativ sau marketing. Pentru pozițiile deschise în cadrul acestor departamente, companiile angajează atât juniori, cât și persoane cu experiență.

“Centrul de R&D Freescale România va participa la “Angajatori de top” cu o ofertă bogată pentru vizitatori – zeci de poziții deschise pentru cei pasionați de dezvoltarea software. Ne adresăm seniorilor, juniorilor, cât și studentilor. Vom lansa programul de internship pentru cea de-a doua parte a anului și programul care vizeaza, în mod particular, angajarea de proaspat absolvenți ai Facultăților de Automatică și Calculatoare și de Electronică și Telecomunicații din toată țara. Îi invităm pe cei care iși doresc să înceapă o carieră în domeniu, cât și pe cei care simt nevoia de o nouă provocare profesională, să viziteze standul nostru de la Angajatori de Top, unde vor putea discuta direct cu experții Freescale și vor primi informații despre activitatea de cercetare și dezvoltare în software din cadrul centrului de excelență Freescale Romania” a declarat Roxana Dragomir, EMEA Senior Talent Acquisition Specialist, Freescale Semiconductor.

“Suntem încrezatori că Angajatori de Top ne oferă o ocazie foarte bună de promovare a oportunităților de carieră din cadrul companiei Hewlett-Packard și sperăm să înregistrăm același success ca și până acum. Având în vedere numărul mare de poziții deschise în centrul nostru precum și interesul companiei noastre de a investi țn continuare în tinere talente, așteptăm cu nerabdare urmatoarea ediție a târgului. HP va promova aproximativ 100 de poziții, din care 30% destinate tinerilor absolvenți, vorbitori de limbi străine și cu abilitati foarte bune de comunicare, prezentare și lucru în echipe multiculturale. În prezent punem foarte mare accent pe atragerea de candidati seniori din domenii precum financiar, consultanță, optimizare costuri/procese, dar în același timp suntem în continuare interesați să căutăm candidați cu potențial și dornici să se dezvolte în cadrului celui mai mare angajator din domeniul serviciilor de business” a declarat Alexandra Tureschi (Oană), Country Staffing Lead CEE Staffing, Hewlett-Packard.

“La începutul lunii aprilie am demarat recrutarea pentru programul de stagii care se va desfășura în vara lui 2013. În jur de 20 stagiari se vor alătura echipelor noastre de R&D. Participarea la Angajatori de Top ne oferă oportunitatea de stabili un contact direct între reprezentanții echipelor noastre tehnice și candidații interesați de programe de stagiatură. Suntem convinși că vom întalni, ca și în anii trecuți, candidați foarte talentați în căutare de noi provocări” a declarat Cristina Vișan, HR Manager, I&T and Consumer Product Delivery, Bitdefender.

7

Printre companiile prezente în această primăvară putem menționa: Oracle, Metro Systems România, 1&1 Internet Development, Endava, TeamNet International, Intel, Microsoft, IXIA, Ubisoft, Electronic Arts, Renault Romania, IBM, Misys, Siemens, DB Schenker, Orange Romania, Accenture, Deloitte România, Ernst&Young, BearingPoint, KPMG, PwC România, Mazars, Raiffeisen Bank, Romtelecom, BRD – Groupe Société Générale, ProCredit Bank, McDonald’s România, Philip Morris, Unilever, PepsiCo, Nestlé România, ING Asigurări de Viaţă, L’Oréal România, Thales Systems, JTI România, Procter&Gamble, Delaco, British American Tobacco, Arabesque, Mega Image, Profi, Hewlett-Packard, Accenture, Genpact, Wipro, Computer Generated Solutions, CCC etc

Pentru pozițiile deschise, candidații pot aplica cu un singur CV BarCODE. Implementată pentru prima dată în primăvara lui 2012, această modalitate inovativă s-a dovedit a fi foarte eficientă și ușor de accesat. Pentru mai multe detalii despre evenimentul Angajatori de TOP candidații pot accesa secțiunea special creată pe site-ul HiPO. Accesul publicului va fi permis vineri 12 aprilie, în intervalul 10:00 – 18:00 și sâmbătă 13 aprilie, în intervalul 10:00 – 17:00, la Sala Palatului, Bucuresti.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep