HomeFeaturedFocusCum realizezi panorame: Photosynth ajunge și pe Windows Phone 8

Cum realizezi panorame: Photosynth ajunge și pe Windows Phone 8

wp_ss_20130302_0001wp_ss_20130302_0002

Microsoft Photosynth este un serviciu prin care se pot crea panorame prin îmbinarea automată a mai multor poze. Cu cât au calitate mai bună și suficiente puncte de contact, cu atât pozele resepctive pot fi folosite pentru a obține o panoramă mai detaliată.

Microsoft a oferit acum ceva vreme o aplicație dedicată platformei Windows Phone 7.5 (7.8) prin care panroamele erau capturate folosind direct camera foto din aparate și apoi îmbinate aproape instant. Pentru Windows Phone 8 serviciul nu a fost disponibil până acum: din Windows Phone Store poate fi descărcat direct pe un smartphone WP8. Câteva detalii despre cum funcționează serviciul Photosynth și un set impresionant de exemple găsiți aici – vă puteți conecta cu un Live ID și e nevoie de Silverlight.

wp_ss_20130302_0003wp_ss_20130302_0005

Printre noutăți se numără integrarea Photosynth cu aplicațiile Lens (apar automat atunci când se dorește explorarea unei poze din Galeria de imagini de pe smartphone) și posibilitatea de a vedea direct pe smartphone imaginile panoramice partajate de prieteni (înainte era nevoie de deschiderea site-ului Photosynth).

S-au păstrat opțiunile de partajare via Twitter, Facebook și Email a proiectelor Photosynth (ele sunt în prealabil urcate în cloud pe site-ul Photosynth și e partajat doar un link către ele).

Folosesc serviciul de când a apărut pe Windows Phone 7.5 și vă spun că atunci când ești în vacanță e o modalitate foarte simplă de a detalia locurile prin care te plimbi. Trebuie doar să pornești aplicația și să îndrepți camera foto de pe telefon către detaliile dorite, la fel cum ai face un film.

wp_ss_20130302_0004image

Photosynth pentru WP8 se poate descărca din Windows Phone store.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep