HomeFeaturedFocusFacebook intră în hora sediilor impresionante

Facebook intră în hora sediilor impresionante

mark_zuckerberg_gehry

Acolo unde deja exista o bătălie imobiliară între Samsung și Apple, două companii care sunt comparate în absolut orice domeniu, de la bugete pentru lobby, până la tweet-uri date

în ziua lansării oficiale, doar de dragul afișării unuia sau altuia în postura de câștigător.

Ei bine, întorcându-ne la zona imobiliară, Facebook se alătură companiilor gigant din IT care își etalează forța financiară și prin intermediul campusurilor în care își desfășoară activitatea la nivel central. Cei de la Facebook au primit acordul autorităților din Menlo Park, California, de a-și extinde sediul existent cu un nou ansamblu care va măsura peste 40.000 de metri pătrați. Având în vedere eforturile politice ale lui Mark Zuckerberg de a modifica legea imigrației pentru a permite ocuparea locurilor de muncă specializate din zona IT-ului și de către cetățenii străini, se pare că cei de la Facebook nu vor avea probleme în a umple gererosul spațiu cu noi angajați.

Proiectul clădirii îi aparține celebrului arhitect Frank Gehry și conține o grămadă de elemente inedite, de la parcări sau grădini pe acoperiș, până la un tunel care va lega noul campus de cel vechi. Date de execuție sau bugete estimate încă nu au fost făcute publice.

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep