HomeFeaturedFocusNexus 4, locomotiva vânzărilor de telefoane LG

Nexus 4, locomotiva vânzărilor de telefoane LG

nexus4

Cel puțin asta reiese dintr-un studiu al celor de la Kantar Worldpanel ComTech, care au măsurat vânzările pentru o perioadă de trei luni care s-a încheiat cu luna Februarie a acestui an. Conform acestei măsurători, cota de piață a LG pe zona de smartphone-uri este în creștere, lucru care se datorează în mare măsură lui Nexus 4.

Se pare că eforturile făcute de Google și LG pentru a oferi utilizatorilor un telefon remarcabil încep să fie răsplătite. Și pe bună dreptate, pentru că Nexus 4 este un telefon special, de care te îndrăgostești foarte ușor.

Trebuie precizate două aspecte destul de importante legate de acest studiu. Odată, că a fost făcut de către cei de la Kantar doar pentru piața din Marea Britanie. Cu toate acestea, probabil că teoria lor legată de rolul avut de Nexus 4 în revigorarea vânzărilor este valabilă și la nivel global. Pe de altă parte, având în vedere debutul în forță al lui LG Optimus G pe mai multe piețe, și startul reușit luat și de LG Optimus G Pro, fratele mai mare, ambele nefiind prinse în acest studiu, s-ar putea să asistăm la cedarea rolului de locomotivă de către Nexus 4, către unul dintre cei amintiți mai sus. Sau, ca să fac o comparație legată tot de domeniul feroviar, să vedem un tren cu mai multe locomotive, ca cele care urcă dinspre Brașov înspre Predeal.

via Kantar

3 COMENTARII

  1. Din pacate in Romania pretul nu justifica acest telefon, singurul plus fiind SO si evident update – urile la ultimele versiuni de Android, minusurile fiind tot ce inseamna hardware.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep