HomeFeaturedFocusSamsung C410W, prima imprimantă laser color cu tehnologie NFC

Samsung C410W, prima imprimantă laser color cu tehnologie NFC

Samsung C410W

A fost lansată de Samsung odată cu noua gamă de imprimante multifuncționale Xpress C410W, din care mai fac parte imprimanta multifuncțională color cu laser C460W, cu imprimare, copiere și scanare, precum și imprimanta color cu laser C460FW multifuncțională cu capabilități de imprimare, copiere, scanare și fax.

Prin conectarea wireless cu dispozitive mobile, utilizatorii imprimă fotografii, documente, e-mail-uri și conținut web fără efort și sigur, printr-o simplă conectare a smartphone-ului lor la imprimantă. Scanarea și trimiterea prin fax a documentelor sunt, de asemenea, ușor de realizat pentru că utilizatorii au posibilitatea de a sincroniza contactele de pe smartphone-urile lor cu imprimantele din noua gamă.

“Cele mai noi soluții de imprimare au la bază dorința utilizatorilor de a imprima fotografii și documente direct de pe telefonul lor”, a declarat Joosang Eun, Senior Vice President al echipei de marketing strategic, Samsung Printing Solutions. “Seria Xpress C410W care oferă conectivitate NFC este un bun exemplu al modului în care Samsung inovează piața soluțiilor de imprimare mobilă și segmentul de imprimante cu conectivitate NFC și demonstrează angajamentul nostru față de zona de cercetare, dezvoltare și proiectare a produselor care îmbunătățesc experiența consumatorilor. Samsung va continua să extindă soluțiile NFC de tipărire mobilă pentru utilizatorii ce dețin afaceri mici și mijlocii. “

Cu aplicația Samsung Mobile Print utilizatorii au acum posibilitatea de a imprima orice, de la fișiere PDF, la documente Microsoft Office, cum ar fi foi de calcul Excel și prezentări PowerPoint, direct de pe smartphone-urile lor. Cei ale căror smartphone-uri nu beneficiază de tehnologia NFC sau care nu și-au instalat aplicația Samsung Mobile Print pe telefoanele lor, se pot bucura de seria Xpress C410W pentru că aceasta este compatibilă cu Google Cloud Print. Această soluție permite utilizatorilor să imprime prin intermediul conexiunii la internetul de oriunde, cu orice dispozitiv inteligent.

În plus, utilizatorii de smartphone-uri Samsung GALAXY și cei care se bucură de seria Galaxy Tab au avantajul suplimentar de a putea imprima imagini din galerie, din fișierele cu documente, de pe e-mail și pagini web.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep