HomeFeaturedFocusSocial media, bat-o vina!

Social media, bat-o vina!

turcia

Nu știu cât de mult sunteți la curent cu confruntările din Turcia din ultimele trei zile, dintre manifestanții care încearcă să apere un parc din Istanbul din fața buldozerelor care au ca scop pregătirea terenului pentru un mare centru comercial și forțele de ordine. Protestele au degenerat și s-au transformat în manifestări politice anti-guvernamentale, după modelul celebru “SMURD – Băsescu”.

Partea haioasă, dacă poate exista așa ceva, este dată de vinovații pe care primul ministru turc (cunoscut pentru maniera strictă în care controlează mass-media locală) a reușit să îi identifice. Nu sunt de vină buldozerele care ar fi intrat în parc, nu sunt de vină forțele de ordine sau manifestanții pentru violența excesivă, nu este de vină domnul în cauză și înclinațiile sale înspre control excesiv, cu orice preț.

Este de vină social media!

În mod special Twitter-ul a fost arătat cu degetul, tocmai pentru că a fost folosit de către protestanți pentru a schimba informații. Oare cum și-au permis, derbedeii? Eu trag o singură concluzie din aceste afirmații: nebuni există peste tot!

via Times

 

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep