HomeFeaturedFocus22 octombrie, data la care Apple intuneca lansarea Nokia cu un nou...

22 octombrie, data la care Apple intuneca lansarea Nokia cu un nou iPad

image

Se știe deja că pe 22 octombrie Nokia va avea un eveniment de lansare în Abu Dhabi, moment în care va prezenta mai multe aparate dintre care sunt date ca și sigure mai multe smartphone-uri (Nokia Limia 1520 printre ele), o tabletă Windows RT (poate și Nokia 2520) și foarte posibil un smart watch. Lansarea trebuia să aibă loc mai devreme, însă după achiziția diviziei de smartphone-uri de către Microsoft, data evenimentului a fost mutată pe 22 octombrie din motive ce țin probabil de disponibilitatea la vânzare a tabletelor Surface din generația a doua, produse de Microsoft.

Iată că amânarea lansării se întoarce acum împotriva celor de la Microsoft: Apple tocmai a trimis invitații la un eveniment de lansare (posibil iPad) fix în 22 octombrie. Ca urmare situația stă în felul următor: publicațiile de tehnologie vor trebui să își împartă oamenii între Apple și Microsoft. Unii vor merge la New York, alții la Abu Dhabi. Unii vor scrie despre niște produse hot, alții despre niște produse ce ar putea fi hot.

Ghiciți cum se va face împărțirea și care va fi acoperirea în informații la nivel mondial.

Noi o să prezentăm ambele lansări, de acasă, fără griji legate de costurile deplasărilor și oboseala unei călătorii lungi.

via iMore

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

4 COMENTARII

  1. Poate situatia ar fi un pic mai buna pentru Nokia (Microsoft) daca produsele prezentate nu ar aparea pe piata la luni de zile de la lansare.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep