HomeFeaturedFocusSFAT: cum se aprinde automat display-ul ceasului Galaxy Gear

SFAT: cum se aprinde automat display-ul ceasului Galaxy Gear

DSC_2618Răspund cu ocazia asta unei întrebări ce mi-a fost adresată de mai multe ori: există vreo setare care să facă ceasul inteligent Samsung Galaxy Gear să aprindă cumva automat display-ul?

Răspunsul este da. Se poate. Având la îdemână ceasul Samsung Galaxy Gear primit la teste prin programul Orange Smartphone Tester pot să detaliez.

Samsung s-a folosit inteligent de accelerometrul din ceasul inteligent Galaxy Gear și a introdus funcția de aprindere automată a ecranului când este detectată o mișcare similară cu cea de consultare a unui ceas clasic. Ca să funcționeze trebuie să verificați că din aplicația Gear manager de pe Galaxy Note 3, zona Settings este activă funcția Wake-up gesture din Safety Assistance.

După ce ați activat-o, o verificați simplu: ridicați mâna ca și cum ați consulta ceasul și mențineți brațul ridicat timp de 1-2 secunde. Automat display-ul se aprinde și apare ceasul selectat implicit (eu folosesc varianta cu prognoza meteo).

Încă ceva: nu uitați ca din meniul de configurare pentru Galaxy Gear, zona Settings și Display să selectați o perioadă mai scurtă pentru dezactivare – Screen timeout să fie pe 15 sau 30 de secunde. Așa se evită situația în care bateria se va epuiza prea repede pentru că ecranul stă prea mult pornit.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep