HomeFeaturedFocusBenQ reintra in zona de smartphone

BenQ reintra in zona de smartphone

Lucru care ne demonstrează, dacă mai era nevoie, că încă este o pâine de mâncat pentru jucătorii de pe această piață. Nu de alta, dar nu mai departe de luna Septembrie, BenQ anunța că se retrage din industria de device-uri mobile.

Revenirea acestui producător (pe care o salutăm), se face cu două modele de Android, destul de asemănătoare din punctul de vedere al configurației. Este vorba despre BenQ F3 și BenQ A3. Prima diferență dintre aceste două aparate, este de ordin fizic.

Din punctul de vedere al configurației, F3 se bazează pe un procesor quad-core de la MediaTek, de 1,2 GHz. A3 merge pe varianta de procesor Snapdragon, cu același număr de nuclee și tactat la aceeași frecvență. Și culmea, F3 este targetat ca fiind mai premium decât fratele său. Surprinzător, având în vedere că restul detaliilor tehnice coincid. Ambele telefoane vin cu un display IPS de 4,5 inchi și 960 x 540 pixeli, memorie RAM de 1 GB și memorie internă de 4 GB. Ce-i drept, F3 vine cu o baterie puțin mai mare (2100 mAh în comparație cu 2000 mAh ai lui A3) și cu o cameră de 13 megapixeli, comparativ cu cei 8 megapixeli ai lui A3. Totuși, alegerea procesoarelor mă cam bulversează.

Bineînțeles că era evidentă și o diferență de preț. BenQ F3 costă aproximativ 270 dolari, iar fratele său mai sărman doar 200 dolari. Aș spune că sunt niște prețuri extrem de interesante, care mă fac să sper că BenQ nu se va limita numai la piața din Taiwan.

via Engadget

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep