HomeFeaturedFocusDin seria “telefoane pentru duri”: Quechua Phone

Din seria “telefoane pentru duri”: Quechua Phone

Da, Quechua, ăia cu îmbrăcămintea sport! S-au aliat cu Archos, și au lucrat la un aparat rezistent la apă, praf și șocuri, un smartphone sub brand Quechua, destinat grupului (probabil mare) de oameni fideli acestui brand și activi din punct de vedere sportiv. Și au nevoie de această fidelitate, pentru că pe acest segment, competiția e mare!

Este vorba despre un smartphone echipat cu un procesor quad-core de 1,2 GHz de la Qualcomm, o memorie RAM de 1 GB și una internă 4 GB (care se poate extinde prin microSD), o cameră de 5 megapixeli, un Android 4.1 și un acumulator generos (și potrivit pentru un astfel de telefon) de 3500 mAh. Toate în spatele unui display mai puțin obișnuit pentru acest tip de terminale, de 5 inchi.

Trebuie să recunosc că îmi place ideea și că acumulatorul respectiv mi-a stârnit curiozitatea în ceea ce privește autonomia acestui smartphone. Din punct de vedere comercial, prea multe detalii nu au fost făcute publice. Telefonul va costa aproximativ 300 de dolari fără obligație contractuală. Nu se știe când va fi disponibil încă. Va fi interesant de urmărit și dacă Decathlon-ul (principalul distribuitor și deținătorul brandului Quechua) se va implica cu această ocazie și în vânzarea acestui smartphone, sau va lăsa acest aspect pe seama distribuitorilor specializați și a operatorilor.

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep