HomeFeaturedFocusLiquid E3 si Liquid Z4, doua noi telefoane Acer

Liquid E3 si Liquid Z4, doua noi telefoane Acer

Cei doi eroi ai acestui material fac parte din trupele cu care Acer vor lua cu asalt MWC-ul și, așa cum vom vedea în cele ce urmează, se adresează utilizatorilor foarte atenți la bugetul investit într-un smartphone. Astfel că prețurile lor sunt cele mai mari atuuri.

Și asta pentru că, din punct de vedere tehnic, nu rup gura târgului. Și nici nu au fost gândite să o facă. Liquid E3, cel mai răsărit dintre cei doi frați, propune un display IPS de 4,7 inchi și 720p, în spatele căruia se ascund un procesor quad-core de 1,2 GHz, 1 GB de memorie RAM și 4 GB de memorie internă, o cameră de 13 megapixeli plus una frontală de 2 megapixeli și un Android 4.2.2. Prețul la care se plănuiește să se vândă acest terminal în Europa, începând cu luna Aprilie, este de 199 de euro.

Și dacă aici mai există câteva variante care se încadrează în acest preț, în cazul lui Acer Liquid Z4, lucrurile sunt mai clare. Pentru că prețul la care acest smartphone va fi propus consumatorilor europeni este de 99 de euro. În schimbul acestei sume, un potențial cumpărător de entry-level poate deține un display TFT de 4 inchi, un procesor dual-core de 1,3 GHz, o cameră de 5 megapixeli și o memorie internă de 4 GB.

Așa cum am spus la început, nu vor rupe gura târgului cu specificațiile lor. Dar, cu siguranță, nu vor rupe nici portofelele cumpărătorilor.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep