HomeFeaturedFocusFrecusul dintre BlackBerry si T-Mobile continua

Frecusul dintre BlackBerry si T-Mobile continua

Partea bună în acest meci dintre cele două companii este dată de faptul că relația dintre ele nu va mai continua, cel mai probabil, după 25 aprilie, atunci când expiră contractul prezent. Nu de alta, dar T-Mobile a cam șifonat imaginea BlackBerry, atât cât se mai putea șifona, iar canadienii probabil că nu vor rămâne datori. Până atunci însă, de ce să nu se mai înțepe puțin?

Așa că, T-Mobile pornește o nouă promoție prin care oferă o subvenție de 100 dolari pentru posesorii de BlackBerry care își vor schimba terminalul vechi cu un smartphone nou, indiferent de producătorul acestuia. Până aici, nimic ieșit din comun, au mai existat asemenea acțiuni, chiar mai agresive. Dar, cu această ocazie, câteva amabilități au fost schimbate. Iar John Legere a folosit prilejul pentru a împunge în direcția lui John Chen și, prin intermediul Twitter-ului, îi pune în cap consumatorii nemulțumiți de faptul că de la sfârșitul lunii nu vor mai putea găsi BlackBerry în oferta T-Mobile.

Lăsând deoparte jocul de orgolii, este evident că din această relație BlackBerry pare a avea mai mult de câștigat. Motiv pentru care, atitudinea bățoasă și inflexibilă a CEO-ului companiei canadiene nu este cea mai bună soluție. Dar Chen nu este la prima pățanie de acest fel, așa că nu ar trebui să ne mirăm. Destul de des când discutam de BlackBerry, îmi vine în minte imaginea bețivului juit și prăfuit, pe care îl ridici de jos și care, când se vede în picioare, ar vrea să îți tragă una, deși tu ești cel care îl ține vertical. Poate este doar viziunea mea!

via Cnet

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep