HomeFeaturedFocusUn nou entry-level de la Samsung

Un nou entry-level de la Samsung

Este vorba despre Galaxy Core 2, care parcă vrea să ne ameţească şi mai tare, după ce l-am văzut pe Galaxy Core Plus, care de fapt era mai slab decât Galaxy Core. Ei bine, cu Core 2 lucrurile par să stea puţin altfel, pentru că acest nou smartphone de la Samsung este mai… mare.

Nu pot spune cu mâna pe inimă că este şi mai puternic, chiar dacă vine cu un procesor quad-core (în comparaţie cu dual-core-ul predecesorului său), tot de 1,2 GHz, pentru că, în schimb, are mai puţină memorie RAM. Doar 512 MB! În schimb, merg la sigur dacă spun că este mai mare, pentru că ecranul de 4,5 inchi şi 480 x 800 pixeli mă îndreptăţeşte să o fac.

Camerele de 5 şi de 0,3 megapixeli, cei 4 GB de memorie internă, slot-ul dualSIM, acumulatorul de 2000 mAh şi Android-ul 4.4 completează lista de specificaţii a acesui telefon, despre care ştim că se va lansa în Rusia şi că va costa aproximativ cât predecesorii săi menţionaţi mai devreme: aproximativ 200 de euro. Pare un preţ cam mare pentru lista de specificaţii, aşa cum par majoritatea preţurilor telefoanelor smart, prin comparaţie cu OnePlus One. Însă are în spate numele de Samsung, care s-ar putea să fie suficient pentru a-i garanta o oarecare doză de succes comercial. Şi care oricum îi asigură împachetarea în nişte oferte avantajoase din partea operatorilor.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep