HomeFeaturedFocusCe e nou in Internet Explorer 11 pentru Windows Phone 8.1

Ce e nou in Internet Explorer 11 pentru Windows Phone 8.1

wp_ss_20140508_0002wp_ss_20140508_0001

Printr-un post pe blog-ul Internet Explorer Microsoft ne dă detalii mai multe despre schimbările introduse în browser-ul Internet Explorer 11 pentru Windows Phone 8.1. Ca să facă experiența de lucru mai bună și mai atractivă pentru utilizator, Internet Explorer 11 de Windows Phone 8.1 este un upgrade major față de versiunea precedentă aducând o grămadă de funcții interesante.

Browsing-ul este mai fluid, sunt îmbunătățite opțiunile de randare și compatibilitate, Read Mode e și el prezent. Toate elementele de noutate sunt prezentate de Microsoft pe blog-ul Internet Explorer.

image

Adică, browser-ul va învăța site-urile pe care le vizitați mai des și va ști să vă ofere funcția de completare automată ca să ajungeți la ele mai ușor.

wp_ss_20140508_0003Oarecum interesant, Microsoft a eliminat limita de 6 tab-uri posibile în IE 10, acum existănd o limită superioară pe care suntem invitați să o descoperim. Teoretic putem deschide oricât de multe tab-uri dorim. Practic, probabil că memoria smartphone-ului o să ne limiteze în această direcție.

Treaba cu Live Pinned sites poate vă este deja cunoscută: puteți să aduceți o pagină IE pe post de Live Tile al cărui thumbnail să se schimbe automat atunci când se schimbă și conținutul în site. Am observat că merge mult mai bine redarea de materiale video YouTube și Vimeo direct din site-urile vizitate.

La fel ca pe Internet Explorer 11 de pe Windows sau Windows RT folosit cu touch, Internet Explorer 11 de Windows Phone 8.1 știe opțiunile de navigare de tip swype înainte și înapoi. InPrivate Mode e și el disponibil pentru cei ce vor să navigheze și să își păstreze anonimitatea.

Altă treabă faină: DataSense High Savings Mode: vă aduceți aminte de facilitatea de compresie introdusă pe smartphone pentru prima dată de Opera în browser-ul său? Acum o folosește toată lumea, pe Windows Phone 8.1 fiind activă implicit. Microsoft zice că prin ea se poate obține o diminuare cu aproape 30% a traficului realizat de pe mobil.

Toate astea fac din Internet Explorer 11 de Windows Phone 8.1 un browser chiar fain. De când am migrat la Windows Phone 8.1 Developer Preview pe Lumia 925 nu am simțit niciun moment nevoia de a folosi alt browser și nici nu am mai întâlnit situații în care site-urile să nu poată să fie afișate corect.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep