HomeFeaturedFocusClientul wpTorrent poate salva filmele si muzica in Audio/Video Hub odata cu...

Clientul wpTorrent poate salva filmele si muzica in Audio/Video Hub odata cu Windows Phone 8.1

wpTorrent

wpTorrent e în momentul de față cea mai simplă soluție de download de torrente pe un Windows Phone. Până acum, datorită modului în care funcționa (un server web propriu în care erau salvate fișierele), orice material multimedia descărcat pe telefon putea să fie citit doar de player-ul propriu al clientului de torrent. Odată cu Windows Phone 8.1 e permisă salvarea lor în hub-urile dedicate de pe telefon: adică Audio și Video, ceea ce o treabă foarte faină pentru oricine folosește soluția.

Versiunea 1.4 a lui wpTorrent, adică cel mai nou update integrează alte câteva elemente de noutate posibile tot datorită noului Windows Phone 8.1.

Ce trebuie să știți despre wpTorrent este că știe să lucreze cu link-uri de tip magnet, puteți să salvați fișierele local (așa cum am spus deja), are inclusă o funcție de căutare automată pe motoarele pe care le definiți, se pot seta limite de download/upload, poate fi setat să funcționeze doar pe conexiune WiFi.

wpTorrent se regăsește în două variante: cea gratuită, limitată la o o viteză de 300 kb/sec și cea PRO (3.99 USD) care nu are această limitare și nici nu afișează reclamă.

Varianta gratuită a lui wpTorrent se regăsește în Windows Phone Store urmând link-ul de aici iar cea PRO aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep