HomeFeaturedFocusNokia X2, upgrade pentru modelul X

Nokia X2, upgrade pentru modelul X

Dacă primul model de smartphone cu Android de la Nokia a reușit să impresioneze tocmai prin această combinație total nefirească până atunci, dintre un producător axat exclusiv pe Windows Phone și un sistem de operare rival, acum, că uluiala a trecut, este cazul să ne impresioneze și altceva. Și se pare că Nokia a conștientizat bine acest lucru, pentru că deja circulă zvonuri despre Nokia X2.

Care, tocmai pentru a putea fi considerat un upgrade al lui Nokia X, primul smartphone din serie, în adevăratul sens al cuvântului, se pare că va propune specificații superioare. Mai exact, un procesor Qualcomm, MSM8210, poate chiar quad-core și o memorie RAM de 1 GB. Cea internă rămâne de 4 GB. Dacă se umblă puțin și la rezoluția display-ului, cred că s-ar putea spune că au găsit drumul cel bun. Cu condiția să păstreze și prețul la un nivel decent.

Deja au apărut și leak-uri cu capturi de ecran din benchmark-uri, probabil în ideea de a ne lămuri că noua combinație de procesor și RAM obține performanțe mai bune. Știți deja părerea mea despre benchmark-uri, așa că dacă vă interesează cum s-a descurcat Nokia X2, presupunând că poza respectivă nu este un fake, vă invit la un click pe link-ul de mai jos.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep