HomeFeaturedFocusOxygen 50b si Oxygen 50c, doua noi terminale Archos

Oxygen 50b si Oxygen 50c, doua noi terminale Archos

De obicei, când văd în viteză octa-core, mă opresc asupra materialului în cauză și a telefonului care se bucură de această caracteristică tehnică, plin de speranță. Însă, de cele mai multe ori, mă desumflu la fel de repede precum m-am entuziasmat. Până la urmă și octa-core-ul ăsta, la fel ca multe alte specificații, este doar un instrument de marketing, de impresionat consumatorii naivi. La fel ca benchmark-urile, pe care v-am mai spus că nu le suport.

Am deviat! Archos propune două noi telefoane din linia de Androide, unul dintre acestea bucurându-se de prezența unui procesor (MediaTek Cortex-A7) cu opt nuclee, tactate la 1,7 GHz. Nu este însă vre-un mare motiv de bucurie, cei 1 GB de memorie RAM, camerele de 8 și de 2 megapixeli, memoria internă de 8 GB, acumulatorul de 2000 mAh, display-ul LCD de 5 inchi și 720p, dar mai ales Android-ul 4.2.2, arătând pe deplin limitările acestui telefon mid-range. Este vorba despre Oxygen 50c, pentru că modelul 50b este și mai sărman, oferind un quad-core de 1,3 GHz. Este cam singura diferență, modelul 50b propunând și o versiune cu 4 GB de memorie internă. Mai există o mică diferență de ordin fizic între cele două telefoane, modelul mai slab ca și specificații fiind mai gros ca și dimensiune.

Și bănuiesc că va mai exista o diferență la preț, dar pe aceasta o vom afla atunci când Archos se va decide să ne ofere și câteva detalii comerciale despre aceste terminale.

via Android Community

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep