HomeFeaturedFocusSamsung si politica sa: Galaxy Core II, Galaxy Young 2 si Galaxy...

Samsung si politica sa: Galaxy Core II, Galaxy Young 2 si Galaxy Star 2 lansate

Dacă mai exista vreo umbră de îndoială despre cum își câștigă Samsung popularitatea și cota de piață, cred că s-a risipit astăzi. Telefoane cât mai multe și accent destul de puternic pus pe entry-level, pentru marea masă. Desigur, contează și vârfurile de gamă, pentru că acolo este implicată deja și componenta de imagine, necesară, dar volumele se fac cu telefoane mai prietenoase cu buzunarele consumatorilor. Iar volumele dau cota de piață. Și pentru că și-au dorit parcă să mai confirme încă odată această politică, iată-I pe cei de la Samsung lansând trei terminale budget friendly în același timp. Este vorba despre modelele Galaxy Core II, Galaxy Young 2 și Galaxy Star 2, pe care o să le luăm pe rând, la detaliat.

Samsung Galaxy Core II nu o să vă dea pe spate prin configurația sa care propune un quad-core la 1,2 GHz, ecranul WVGA de 4,5 inchi sau memoria RAM de 768 MB, specificații care eclipsează cei 4 GB de stocare internă sau camera de 5 megapixeli. Nici măcar Android-ul 4.4  sau acumulatorul de 2000 mAh nu ne fac să ne luminăm. În schimb, eu am tresărit a uimire când am aflat că este cel mai puternic dintre cele trei. Și acum mă amuză. Totuși, un preț corect poate face din acest smartphone o alegere interesantă.

samsung galaxy star 2 and young 2

Galaxy Young 2 și Galaxy Star 2 au destul de multe elemente în comun. Cele mai importante sunt procesorul single-core de 1 GHz, memoria RAM de 512 MB, stocarea internă de 4 GB, dualSIM-ul, bateria de 1300 mAh și mai ales display-ul de 3,5 inchi HVGA. Chiar și KitKat-ul este un element comun, destul de surprinzător. Diferența majoră apare la cameră, acolo unde Young 2 se poate lăuda cu 3 megapixeli în fața lui Star 2, care dispune doar de 2 megapixeli.

Samsung nu a oferit încă nici un detaliu de ordin comercial, nici în ceea ce privește disponibilitatea acestor trei aparate, nici legat de preț. Mă aștept totuși ca acestea din urmă să fie pe măsura specificațiilor.

via Samsung Tomorrow

3 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep