HomeFeaturedFocusUPDATE CASTIGATORI: Castiga unul din cele doua abonamente la Festivalul ARTmania

UPDATE CASTIGATORI: Castiga unul din cele doua abonamente la Festivalul ARTmania

UPDATE: Concursul nostru s-a încheiat și, așa cum am promis, tot ceea ce ne mai rămâne de făcut este să îi anunțăm pe cei doi fericiti câștigători ai unui abonament pentru o persoană la Vampire’s Den, în cadrul festivalului ARTmania din Sibiu. Este vorba despre cititorii noștri Diana și Victor, pe care îi rugăm să ne trimită un mesaj la cristi@mobzine.ro, musai de pe adresa de mail folosită la comentariu, numele complet și CNP-ul. Acestea se vor regăsi pe lista organizatorilor, la standul ARTmania Events din incinta salii Balanța (Vampire’s Den), care le vor permite accesul la festival.

Dragi rockeri şi nu numai! Împreuna cu ARTmania Events suntem gata să vă oferim două abonamente pentru Festivalul ARTmania din Sibiu, ediţia 2014. Cele două permise sunt valabile pentru Vampire’s Den, pentru ambele zile de concerte (8 şi 9 august). Acolo
veţi putea sări în sus şi scutura din plete pe ritmurie celor de la Therion, Eluveitie, Diary of Dreams, Equilibrium, An Theos, The Hourglass, Rage şi multe alte nume ale muzicii rock “de nişă” (expresia aparţine unui cititor).

Tot ceea ce trebuie să faceţi pentru a fi eligibili este să ne spuneţi care din trupele din line-up-ul festivalului vă este cel mai pe plac, printr-un comentariu la articolul de faţă. Programul complet al Festivalului ARTmania poate fi găsit pe pagina oficială a acestuia, la fel ca si line-up-ul complet. Tot acolo veţi găsi informaţii şi despre concertele cu acces gratuit din perioada festivalulului.

Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi până pe 6 august şi contactaţi de către noi pe adresa de mail folosită la comentariu, pentru a putea intra în posesia invitaţiei. Mult success!

21 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep