HomeFeaturedFocusMicrosoft vinde si modele core i3, i7 pentru tableta Surface Pro 3,...

Microsoft vinde si modele core i3, i7 pentru tableta Surface Pro 3, la aproape acelasi pret cu iPad Air

Surface-Pro-3

De vineri sunt pe piața americană încă două modele ale tabletei Microsoft Surface Pro 3: cele cu procesoare Intel Core i3 și Core i7, pornind de la 799 USD (plus taxe). În felul acesta Microsoft nu numai că acoperă toată gama de procesoare Intel din generația 4, cu Intel Core i3, i5 și i7, dar face ca modelul cel mai ieftin, Microsoft Surface Pro 3 cu 64 GB și Core i3 să aibă un preț cu doar 100 USD mai mare decât modelul iPad Air de 64 GB. Practic cu mișcarea asta Microsoft poziționează o tabletă hibrid pe aproape același nivel de preț cu tabletele Apple.

Diferențele fundamentale? iPad Air e doar o tabletă, foarte dorită pe piață, cu excelentă autonomie, performanță și aplicații nenumărate. Microsoft Surface Pro 3 e în primul rând o tabletă cu Windows și apoi un excelent laptop, mult mai performant decât avem mulți dintre noi acum. Combină ce e mai bun din ambele lumi, în momentul de față un produs ce nu are competiție.

Cu toate că review-urile de Surface 3 au fost excelente, vânzările Microsoft nu au explodat așa cum se spera. Poate cu introducerea celor două noi opțiuni de dotare hardware situația să se schimbe cumva.

Microsoft Surface Pro 3, core i3 cu 64 GB se poate găsi deja la BestBuy cu 799 USD. Din punctul meu un produs mult mai bun decât va putea fi vreodată iPad Air de 64 GB, la 699 USD. Și spun asta din perspectiva unui posesor de Surface 2, iPad 4 și fost posesor de Surface Pro și Surface Pro 2.

Priviți:

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep