HomeFeaturedFocusTesla vrea sa angajeze hackerii care au descoperit probleme in masinile sale

Tesla vrea sa angajeze hackerii care au descoperit probleme in masinile sale

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ce e mai bine: să plătești (bine) oameni care să descopere probleme în propriile produse înainte ca ele să devină publice sau să încerci să repari niște vulnerabilități după ce ele au fost făcute publice? Tesla e de părere că cea mai bună cale este prima, și cum vorbim de compania ce produce mașina cu cea mai multă tehnologie în ea, alegerea pare evidentă. Problemele de securitate descoperite de comunitatea de hackeri ar putea dăuna imaginii Tesla, chiar dacă reacția este rapidă și soluțiile sunt oferite în timp util și în mod transparent.

Pentru asta, la conferința DefCon Tesla a anunțat că intenționează să angajeze până la 30 de oameni într-o echipă de hacking al cărui scop este acela de a descoperi problemele de securitate din sistemele instalate pe modelele de mașini Tesla.

Cei care oferă informații despre problemele de securitate din modelele Tesla pot primi de la un tur al fabricii până la o poziție de internship, iar munca lor este publicată pe Security Researcher Hall of Fame pentru ca lumea să vadă că Tesla se preocupă de securitatea produselor sale și pentru ca cei ce au depus efort să poată fi apreciați de către comunitate (dincolo de recompensa primită de la Tesla).

Cred că ideea Tesla merită să fie urmată și de alte companii, nu doar de cele din zona auto.

via geek

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep