HomeFeaturedFocusLansarea Apple: vom vedea live doua iPhone 6, un iWatch si poate...

Lansarea Apple: vom vedea live doua iPhone 6, un iWatch si poate alte surprize

Începând cu ora 20:00 a României, în seara asta, va avea loc poate cea mai importantă lansare Apple din ultimii ani. Probabil cea mai importantă de sub conducerea lui Tim Cook, omul care a rămas să ducă mai departe viziunea lui Steve Jobs. Până acum se pare că asta a făcut: s-a asigurat că ceea ce a gândit Jobs a prins viață.
Astăzi e momentul în care Cook o să arate lumii că Apple poate exista și fără Jobs (oare?) și că poate încă să inoveze și să aducă produse interesante.
Deja avem informații multe despre noul iPhone, 6 dupa cum spun mulți. Se pare că va veni în două variante, de 4.7 inchi și de 5.5 inchi – cu alte cuvinte Apple intră în zona de phablet-uri deschisă de… Samsung. Cine copiază pe cine, vor spune unii?
Multe poze și ceva materiale video cu presupuse aparate iPhone 6 sunt deja pe net, teoretic asamblate din bucăți, fără să fie produse funcționale. Am văzut un iPhone rotunjit, mai subțire, nu foarte arătos în opinia mea. Dacă Apple s-a inspirat din HTC One M8, puteau să o facă mai bine.
Poate totuși nu este produsul final. Nu m-ar surprinde.
Al doilea mare produs foarte așteptat este ceasul inteligent Apple. Despre iWatch se discută de mai bine de un an, rămâne de văzut dacă Apple face pasul astăzi în direcția wearable și cum va schimba produsul față de concurență ca să îl facă atractiv.
Nu în ultimul rând, azi s-ar putea să vedem și noua generație de tablete iPad Air. Prea multe schimbări nu mă aștept să apară, că nu prea mai e loc, poate doar o baterie mai bună.
Și, bineînțeles, noul iOS 8 plus prețurile produselor prezentate.
Toate acestea vor fi dezvăluite de Apple de la ora 20:00. Dacă vă interesează să urmăriți live evenimentul, Apple îl transmite live aici: http://www.apple.com/live/

wpid-wp-1410246284583

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep