HomeFeaturedFocusSamsung Unpacked Episode 2: lansarea Galaxy Note 4 de la IFA poate...

Samsung Unpacked Episode 2: lansarea Galaxy Note 4 de la IFA poate fi urmarita live

Samsung_IFA_Note_4_invite-580-90

Notați-vă în agendă: 3 septembrie, ora 16:00 a României, pe canalul de YouTube al Samsung. Aici se va putea vedea evenimentul de lansare pentru Samsung Galaxy Note 4, cea mai nouă versiune a phablet-ului ce a dat startul progresului în ceea ce înseamnă specificațiile și performanțele pentru smartphone-uri, lucru pentru care Samsung merită felicitări.

Miercuri, pe 3 septembrie, Samsung va prezenta oficial noua versiune de Galaxy Note în ceea ce se numește ‘Samsung Unpacked Episode 2’. Din câte știm până acum, Galaxy Note 4 va avea un display de 5.7 inci, rezoluție de 1440 x 2560 pixeli, va folosi cipsetul Snapdragon 805, o cameră de 16 MP.

Din teaser-ele prezentate deja de Samsung așteptările sunt mari vizavi de Galaxy Note 4, în condițiile în care Galaxy S5 nu a reușit să atragă suficient de mult atenția în 2014 în fața LG G3 și HTC One M8.

Ne mai putem aștepta ca Samsung Galaxy Note 4 să vină cu un senzor de amprente mai bun și unul de monitorizare a pulsului:

La nivel de aspect, leak-urile de până acum ne arată cam același format al seriei. E posibil ca modelul final să fie diferit de imaginile scăpate pe net – nu ar fi prima oară când Samsung folosește pentru protecție niște carcase speciale.

note 4

Oricum, așteptările sunt mari. Să vedem dacă Samsung le va onora.

Evenimentul va fi transmis live aici:

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep