HomeFeaturedFocusFlipboard 3 pe iOS si Android introduce recomandarile inteligente

Flipboard 3 pe iOS si Android introduce recomandarile inteligente

image1image3image2

Versiunea 3.0 a aplicației Flipboard lansată astăzi pe iOS și Android aduce o schimbare importantă la nivelul interfeței și anume zona de recomandări inteligente. Adică milioanele de feed-uri agregate în Flipboard sunt mai bine puse în valoare și utilizatorul va primi exact informațiile de care e interesat (asta nu înseamnă că vor fi și cele pe care și le dorește). Noua tehnologie folosită la recomandări este cea Zite, cumpărată la începutul anului.

Conform Flipboard, cea mai importantă schimbare e legată de acest Daily Edition, agregarea de conținut personalizat realizată de tandemul public și angajați Flipboard. Dacă vor avea succes cu idee asta atunci sigur vor face bani: e lesne să ne dăm seama care din două informații similare va ajunge pe feed-ul nostru în condițiile în are un provider va plăti reclamă și celălalt nu.

Mie unul îmi place Flipboard și a fost aplicația pentru care mi-am luat iPad și pe care am așteptat-o cu sufletul la gură pe Windows 8.1 și Windows Phone (ambele sunt dezamăgiri, făcute să fie și acolo nu să fie performante). Dar am observat  în ultima vreme că prin feed-uri și recomandări nu mai găsesc nimic interesant, doar aceleași informații repetate de 100 de provideri.

image6image4image5

Îi mai dau o șansă versiunii 3.0. Vedem ce iese.

O puteți descărca și voi din AppStore și Google Play Store.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep