HomeEvenimenteVa invit la un webinar cu tema: 5 lucruri pentru siguranta copilului...

Va invit la un webinar cu tema: 5 lucruri pentru siguranta copilului tau pe internet

20141018_055202741_iOS

Împreună cu Techsoup voi susține săptămâna aceasta (joi, pe 23 octombrie) un webinar cu tema ”5 lucruri pentru siguranța copilului tău pe internet”. Va fi un training gratuit, transmis live, în care o să discutăm despre siguranța copilului pe internet, care sunt câteva din pericolele existente și ce pot să facă părinții ca să își protejeze copilul.

Sunt convins că măcar o dată v-ați pus întrebarea: ce face copilul meu pe internet? Ce pot face eu ca părinte să îl protejez. Știu la fel de bine (poate chiar mai bine) ca oricine cât de simplu este să lași copilul în fața unei tablete sau a unui telefon ca să privească materiale de pe YouTube sau să joace. Alea cinci/zece minute în care e liniște și (din păcate) vrei să te concentrezi pe ale tale sunt în anumite situații neprețuite.

Dar merită să faci asta? Știi la ce îți vei expune copilul? Cât costă de fapt minutele alea de liniște?

Vă invit joi, pe 23 octombrie de la ora 18:00 să discutăm despre pericolele de pe internet și ce putem face noi ca părinți să ne protejăm copilul. O minimă educație în domeniu o să ne scutească de multe probleme ulterioare.

Siguranta copilului tau in mediul online este importanta – afla care sunt lucrurile simple pe care le poti face ca sa-l protejezi. Pe 23 octombrie, de la ora 18:00, invata gratuit cum sa iti protejezi copilul in mediul digital, intr-un training online organizat de TechSoup Romania. Participarea este gratuita si deschisa pentru orice parinte.

Dacă vă interesează vă puteți înscrie gratuit urmând link-ul de aici: http://goo.gl/Mm1eUR.

Vă aștept.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep