HomeFeaturedFocusMai e o sansa sa avem si in Romania: HTC One M8...

Mai e o sansa sa avem si in Romania: HTC One M8 for Windows va intra in reteaua T-Mobile

image

Din 9 noiembrie probabil cel mai fain telefon cu Windows din acest an, adică One M8 for Windows, va intra în oferta T-Mobile în SUA. Până acum produsul a fost disponibil exclusiv pe rețeaua Verizon. Asta înseamnă că ar fi ceva șanse să vedem modele și la noi.

Chiar discutam zilele trecute cu un prieten ce dorea să își ia cel mai bun Windows Phone, și la fel ca mine considera că One M8 for Windows e cea mai bună alegere. Singura problemă era legată de faptul că e doar pentru Verizon și chiar dacă l-ai aduce din SUA sunt șanse să nu îl poți folosi pe 4G-ul de la noi.

Deși HTC a anunțat că nu va aduce One M8 for Windows în Europa eu unul sper că cineva se va sesiza și va înțelege că au o mare șansă în fața Lumia cu One M8 for Windows. După cum știți One M8 for Windows e identic cu One M8 în ceea ce înseamnă construcție și dotare hardware: Dual Camera, difuzoare BoomSound, carcasă metalică, super display și viteză maximă. În plus, pe Windows Phone are o autonomie cu aproape 20% mai bună decât pe Android.

Prețul din SUA este de 700 USD fără TVA la liber.

via WC

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep