HomeFeaturedFocusMultiROM ajunge pe HTC One (M8): cum testezi in paralel mai multe...

MultiROM ajunge pe HTC One (M8): cum testezi in paralel mai multe ROM-uri

image

MultiROM este o soluție rapidă de testare a în paralel a mai multe ROM-uri terțe pentru aparatele Android, fără să fie nevoie de reflash și ștergerea completă a aparatului. În momentul acesta pare să fie soluția salvatoare pentru că încă nu m-am hotărât care e cel mai bun ROM terț pentru HTC One M8 și de asta nici nu am instalat niciunul. Tot citesc opinii, mă uit la poze, la comentarii și nu reușesc să mă decid că e momentul să schimb ROM-ul oficial HTC de pe One M8 cu unul terț.

În trecut făceam asta pe orice HTC fără niciun fel de probleme. Acum am devenit mai pretențios pe motiv de lipsă de timp: nu mai am suficient timp pe care să îl aloc pentru a testa un ROM sau altul. De asta mă bucur foarte tare că pachetul MultiROM are acum variantă nativă pentru HTC One M8 – cu ajutorul lui voi putea rula în paralel mai multe ROM-uri și așa să pot decide mai simplu ce îmi place și ce nu.

Varianta MultiROM pentru HTC One M8 este făcută de un român – boringalex, membru pe forumul XDA.

În perioada următoare cred că îmi fac curaj și pun MultiROM și trec la testarea ROM-urilor de HTC One M8. Informații complete, link-ul de download și feedback-ul utilizatorilor se găsesc pe forumul XDA în secțiunea MultiROM de HTC One M8.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep