HomeFeaturedFocusOppo N3 anuntat oficial

Oppo N3 anuntat oficial

Și, odată cu acest anunț, se năruiesc toate speculațiile cu designul revoluționar pe care acest smartphone se zvonea că îl va aduce. Asta nu îi știrbește deloc din merite lui Oppo N3, care este un terminal ce încearcă să vină cu idei năstrusnice dincolo de aspectul fizic destul de similar predecesorului Oppo N1 (care a inovat la vremea lui prin camera foto rotabilă). Iar una dintre aceste idei este motorizarea camerei foto rotabile (de 16 megapixeli și cu lentile Schneider Kreuznach). Astfel, aceasta își poate urmări ținta sau se poate mișca singură atunci când se realizează panorame sau selfie-uri.

oppo n3

Pe lână această cameră, vin alte specificații tehnice, deloc de lepădat, dar care nici nu ies în evidență, lăsând rolul de principal atu și argument de marketing camerei foto: un chipset Snapdragon 801, quad-core la 2,3 GHz, o memorie RAM de 2 GB, stocare internă de 32 GB, un acumulator de 3000 mAh care se bucură de încărcare prin tehnologia proprietară VOOC (încărcare în 5 minute care asigură două ore de convorbiri – teoretic), toate acoperite de un display fullHD de 5,5 inchi.

Prețul la care se vinde acest terminal este de 649 de dolari. Destul de mare, dar, prin asociere cu disponibilitatea în peste 20 de piețe pe care Oppo o promite, cu șanse interesante de a se impune în preferințele consumatorilor.

via Oppo

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep