HomeFeaturedFocusSamsung a anuntat modelele Galaxy A3 si Galaxy A5

Samsung a anuntat modelele Galaxy A3 si Galaxy A5

Telefoanele cu care producătorul coreean țintește publicul tânăr, lucru vizibil prin gama de culori care vor fi disponibile și prin carcasa metalică unibody (patent HTC pe care îl îmbrățișează tot mai mulți producători). Și pentru că și tinerii sunt atenți la specificații, sau mai bine spus mai ales tinerii sunt atenți la configurația telefonului, cele două modele încearcă să satisfacă mai multe preferințe. Galaxy A3 este un entry-level, în timp ce Galaxy A5 este un mid-range onorabil. Vreți high-end? Luați-vă Note 4 sau Galaxy S5, dragi tineri!

Revenind la cele două noi terminale, entry-level-ul Galaxy A3 propune un procesor quad-core la 1,2 GHz, o memorie RAM de 1 GB și stocare internă de 8 GB, în combinație cu un display Super AMOLED de 4,5 inchi și rezoluție qHD. Camerele de 8 și de 5 megapixeli, acumulatorul de 1900 mAh, Android-ul 4.4 și LTE-ul Cat4 ne creionează configurația completă a a cestui smartphone. Cu un preț potrivit, are toate șansele să devină un hit.

samsung galaxy a5

Fratele mai potent, Galaxy A5, vine cu un display de 5 inchi HD Super AMOLED, același procesor de 1,2 GHz, o memorie RAM de 2 GB și 16 GB de stocare internă. Camera principală are 13 megapixeli, cea frontală 5 megapixeli, acumulatorul este de 2300 mAh. La partea de conectivitate, se remarcă același LTE, iar sistemul de operare este tot KitKat.

Nu se cunosc încă prețurile pentru cele două terminale (de care depinde în foarte mare măsură succesul de care se vor bucura acestea), dar Samsung promite că acestea vor deveni disponibile în luna noiembrie.

via Samsung Tomorrow

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep