HomeFeaturedFocusWindows 10 Technical Preview build 9860 e gata de download

Windows 10 Technical Preview build 9860 e gata de download

image

De aseară e gata pentru download un nou build de Windows 10 Technical Preview: cel cu numărul 9860. În principiu el va fi instalat automat de îndată ce va fi descărat – și îi va lua ceva pentru că are cam 2,7 GB! Dacă nu sunteți pe o conexiune de date atunci Windows 10 Technical Preview iși va face singur treaba și a descărca și aplica automat noul build.

image

Faptul că nu îl aveți încă ține cel mai probabil de viteza de download. Nu veți găsi update-ul în zona Windows Update ci în Preview Builds din PC Settings/Update and recovery.

image

Ce aduce nou?

Aduce modul de lucru Action Center, similar cu cel de pe Windows Phone, lucru de așteptat în ideea că Windows-ul 10 va rula la fel și pe PC și pe tabletă/telefon.

ACDesktopFull

Mai vine și posibilitatea de mutare a aplicațiilor de pe un monitor pe altul (WIN+CTRL+săgeata stânga/dreapta va rezolva problema).

Și s-a introdus animație pentru schimbarea desktop-urilor virtuale. Pentru cei ca mine ce au Windows 10 Technical Preview într-o mașină virtual Hyper-V pe Windows 8.1 Enterprise nu e neapărat o funcție extrem de utilă.

via Microsoft

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep