HomeFeaturedFocusXolo vrea sa faca cel mai ieftin telefon cu Android Lollipop

Xolo vrea sa faca cel mai ieftin telefon cu Android Lollipop

Mai mult, aș îndrăzni eu să spun, are șanse măricele să devină și primul telefon din afara cercului de prieteni Google care să aducă această experiență publicului. Acolo unde publicul se va traduce, din păcate, prin utilizatorii de smartphone din India. Cu atât mai mare este meritul Xolo, care se va alătura unui grup select, din care am văzut până acum că mai fac parte HTC sau Sony. Și dacă tot am pomenit de HTC, trebuie spus că modelul cu care Xolo își propune toate aceste fapte se numește One. Cam lipsit de originalitate.

Și dacă experiența Android Lollipop nu vi se pare un clinci prea puternic pentru interesul față de acest terminal, mai ales că ea va veni sub formă de update la versiunea 4.4 cu care vine înzestrat telefonul, deși eu cred că aici este partea sa frumoasă, haideți să ne oprim puțin și asupra configurației pe care o propune. Nu de alta, dar prețul său este de aproximativ 105 dolari, adică unul destul de simpatic. De aici și supoziția mea că ar putea să devină cel mai ieftin Android Lollipop. E drept, nici nu te dă pe spate cu vreo caracteristică tehnică ieșită din comun.

Așadat, Xolo One vine cu un ecran IPS FWVGA (854 x 489 pixeli) de 4,5 inchi, un chipset MTK 6582M quad-core, cu patru nuclee Cortex-A7 la 1,3 GHz și GPU Mali 400 MP2, o memorie RAM de 1 GB, stocare internă de 8 GB cu posibilitate de extindere prin microSD, o cameră principală de 5 megapixeli și una frontală VGA și un acumulator de 1700 mAh. Nu-i chiar rău, mai ales la banii ăștia. Aștept curios primul Lollipop sub brand românesc!

via Xolo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep