HomeFeaturedFocusLG domina piata de panel-uri UHD

LG domina piata de panel-uri UHD

Studiul în urma căruia îi regăsim pe coreenii de la LG pe primul loc al topului producătorilor de panel-uri UHD pentru televizoare, face referire la luna octombrie a anului și la vânzările la nivel global. Pentru LG este o premieră, fiind prima lună în care reușesc această performanță. Lupta este însă destul de strânsă. LG Display deține o cotă de piață de 28,1 procente, cu 570.000 de panel-uri vândute. Avem astfel o imagine despre piața de TV-uri UHD, pe care sincer o credeam mai zglobie. 2,05 milioane de televizoare UHD s-au vândut la nivel global în octombrie. Semn că lumea nu este chiar așa de naivă.

Compania Innolux din Taiwan, s-a infliltrat pe locul doi al topului, cu 24 de procente cotă de piață. Este totuși principalul rival al LG și deținătoarea primei poziții a topului, până la această lună. Samsung este pe locul trei, cu 20,2 procente.

Toate bune și frumoase, dar unde este conținutul care să pună în valoare această caracteristică, momentan folosită mai mult ca argument de marketing decât la modul real.

via Cnet

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep