HomeFeaturedFocusLinshof, un nou jucator pe piata smartphone

Linshof, un nou jucator pe piata smartphone

În eventualitatea în care aceasta nu este doar o farsă (și atunci ar fi una destul de bine pusă la punct), avem de-a face cu un producător nou în piață, o companie germană. Și în cel mai bun spirit german (că tot este la modă în această perioadă), Linshof pare a nu face nici un fel de compromis atunci când vine vorba despre produsele sale. Vorbim despre un aspect fizic inedit dar și foarte bine finisat, dar mai ales despre o configurație de excepție, care ne arată că producătorul german țintește sus, nu se încurcă cu chestii minore.

Argumentele care să ne convingă de acest lucru în ceea ce privește smartphone-ul Linshof i8, sunt ecranul IPS superAMOLED de 5 inchi și 1080p rezoluție, procesorul octa-core de 2,1 GHz, o memorie RAM de 3 GB, stocare internă de 80 de GB, camere foto de 13 și de 8 megapixeli, un acumulator de 3100 mAh, prezența LTE-ului sau Android-ul 5.0 Lollipop. Împreună cu prețul stabilit de către producător la 380 de dolare, converg înspre motto-ul “high-end hardware for a mid-ranged price” pe care, în rigurozitatea lor germană, cei de la Linshof par deciși să îl respecte.

Toate par prea frumoase pentru a fi adevărate, așa că o să îmi păstrez o doză de scepticism. Înclusiv disponibilitatea începând cu Ianuarie 2015 bate la ochi. E drept, nu la fel de tare precum faptul că pe site-ul producătorului apare și o tabletă de 10 inchi cu specificații similare și chiar la un preț mai mic, despre care nu s-a comunicat încă nimic oficial.

Ar fi frumos să fie reale. Așa că o să vă ținem la curent cu informațiile care vor mai ieși la iveală despre acest producător misterios.

Via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep