HomeFeaturedFocusMai multe detalii oficiale despre Windows 10 la sfarsitul lui ianuarie 2015

Mai multe detalii oficiale despre Windows 10 la sfarsitul lui ianuarie 2015

Windows_Product_Family_9-30-Event-741x416

Cu toate că Microsoft va fi prezentă la CES 2015 se pare că mai multe detalii oficiale despre Windows 10 o să primim la sfârșitul lunii ianuarie, când la San Francisco va fi ținut probabil încă o conferință de presă la care vor fi invitați câțiva dintre cei ”aleși”. The Verge ne dă informația asta și mai menționează că e posibil ca tot atunci să aflăm mai multe și despre Windows 10 pe smartphone, Xbox și probabil tabletele cu Windows RT (dacă Microsoft va considera că o să merite să mai ofere un update pentru ele).

Acțiunea face parte din planul de dezvăluire treptată a funcționalităților din Windows 10, pe care ați văzut deja că lumea le acceptă destul de greu. Ca de obicei, după un Windows bun (7) urmează câteva ratări (8) și apoi încă unul bun. Nu văd însă de ce Windows 10 ar fi cel ”bun” în ochii publicului când el e de fapt un Windows 8 căruia i s-a readus meniul de START (e drept, redesenat) și modificări vizavi de orientarea exclusivă touch.

Deja e o regulă pentru Microsoft să anunțe ceva revoluționar pentru ca apoi să vină și să schimbe schimbarea, la cererea publicului e drept.

De asta aștept să văd cum evoluează Windows 10. Îl am deja într-o mașină virtuală și mă joc cu el. Sigur nu e rău, dar de aici până la foarte bun mai e mult.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep