HomeFeaturedFocusMicrosoft Lumia 535 anuntat oficial

Microsoft Lumia 535 anuntat oficial

OK, a văzut lumina zilei, la modul oficial, terminalul care de vreo săptămână face turul internetului interesat de lumea mobilă cu atâta dedicație, încât nu prea mai am ce să vă spun nou cu prilejul anunțului oficial. Specificațiile tehnice le știm deja, poze am văzut cu nemuluita și acum avem și un răspuns la dilema de ieri, legată de logo-urile Microsoft. Până la urmă sunt două, unul pe spate și unul pe fața telefonului, cam cum făcea și Nokia până acum.

Mai este ceva, totuși. Este primul telefon despre care povestim azi, care nu se umflă în pene cu cât de subțire este. Nici nu are cum, la dimensiuni de 140.2 x 72.4 x 8.8mm și 146 de grame. Și, pentru o corectitudine cât mai mare, se pare că acumulatorul său va avea 1905 mAh. Vine totuși o veste bună. Se pare că prețul pentru Europa se va situa în jurul valorii de 110 euro. Chiar interesant, aș spune, mai ales prin comparație cu câteva modele autohtone. Nu mai departe de azi, l-am văzut pe Evolio Neos, cu un preț mai mare. Microsoft Lumia 535 vine să dea peste nas acestui preț.

Mi-ar fi plăcut totuși ca primul telefon sub brand Microsoft să fie ceva unic și de top, nu un entry-level în linia clasică Nokia Lumia. Însă, cam asta este strategia companiei din Redmond pentru creșterea cotei de piață în zona de sisteme de operare mobile, chiar dacă nu ne place musai.

via TechCrunch

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep