HomeFeaturedFocusVibe X2 de la Lenovo ajunge oficial in Romania

Vibe X2 de la Lenovo ajunge oficial in Romania

Încă de când a fost anunțat oficial la IFA, Lenovo Vibe X2 a impresionat prin configurația sa, dar și prin aspectul fizic. De aceea, chiar dacă am îndemnat la prudență atunci când și-a anunțat intențiile comerciale de expansiune, am simțit că sunt șanse să îl vedem și la noi. Ei bine, la distanță de nici o lună de zile, iată că Vibe X2 pătrunde oficial în România. Este un smartphone care propune specificații destul de îndrăznețe la un preț accesibil pentru consumatorii care vor ceva peste medie.

Și dacă tot am amintit de atâtea ori de configurația acestui terminal, să o mai trecem odată în revistă, pe scurt. Un display de 5 inchi și 1080p, un chipset MediaTek MT6596M octa-core, cu patru nuclee Cortex-A17 la 2,0 GHz și patru Cortex-A7 la 1,7 GHz, o memorie RAM de 2 GB, stocare de 32 GB, camere de 13 și de 5 megapixeli, 4G LTE, dual SIM, Android 4.4 KitKat și un acumulator de 2300 mAh.

Toate acestea, împachetate într-un design despre care descrierea producătorului spune tot:

“Vârful de gamă al smarthpone-urilor Lenovo, Vibe X2 este creat pentru a rezona cu vibraţia unică a fiecărui moment din vieţile noastre. Telefonul este o bijuterie tehnologică, în aceeaşi măsura în care este o declaraţie de stil. Noul smartphone este dovada clară a faptului că Lenovo este un game-changer în zona premium a dispozitivelor mobile şi că va influenţa industria în ansamblu, prin inovatii şi produse excepţionale, asa cum a facut deja în piaţa laptopurilor şi a tabletelor la nivel global,” a declarat Aurel Neţin, director general Lenovo România şi Bulgaria.

Prețul de pornire pentru Lenovo Vibe X2 este de 1800 de lei. Telefonul va fi pus în vânzare de la 1 decembrie. Odată cu el vor veni și accesoriile care se vor adapta, așa cum spuneam și în trecut, design-ului în trei straturi, completându-l.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep