HomeFeaturedFocusCONCURS: Castiga o tableta Overmax SteelCore 10 Gear

CONCURS: Castiga o tableta Overmax SteelCore 10 Gear

O tabletă de 10 inchi Overmax SteelCore 10 Gear, cu husă cover, tastatură și mouse este noul premiu pe care, așa cum am promis, îl avem pregătit pentru voi pentru luna decembrie, împreună cu cei de la Overmax România. Cu ecran de 10,1 inchi, procesor quad-core de 1,6 GHz, memorie RAM de 1 GB, stocare internă de 16 GB și camere foto de 5 și de 2 megapixeli, poate ține fără ezitare locul unui PC, ajutată de tastatura și de mouse-ul (ambele cu Bluetooth) incluse în pachet, dar și de husa cover care poate ține loc și de stand și care vine și ea, odată cu tableta.

Tot ceea ce trebuie să faceți pentru a câștiga acest pachet, este să dați câte un like la paginile MOBzine Romania și Overmax Romania, un share la acest post și să ne spuneți printr-un comentariu la acest articol care este dimensiunea ideală de tabletă pentru dumneavoastră (7, 8 sau 10 inchi). Comentariul este important pentru că de pe mailul folosit pentru a comenta va veni confirmarea din partea câștigătorului.

Concursul durează până pe 3 ianuarie 2015 (ora 23.59), iar câștigătorul, ales prin tragere la sorți, va fi anunțat pe site până pe 6 ianuarie 2015. Mult succes tuturor participanților!

1335 COMENTARII

  1. Doar cu 10 inchi vreau fiindca port ochelari de vedere si prefer tabletele mari , totusi iubesc aceste gatgeturi care imi fac viata mai usoara si ma tin la curent cu ultimele stiri si noutat ;intr-un cuvant fereastra mea spre lume fara de care nu pot concepe viata mea de zi cu zi .

  2. cat mai mare cu atat mai buna ca doar nu o tii in buzunarul de la camasa:)si ca sa vizionezi un videoclip pe youtube sau anumite filme pe diferite siteuri de specialitate cat mai confortabil iti treb un minim de 10 inch dupa parere mea k doar nu e smartphone:)!Deci rasp meu este 10 inchi

  3. 10 inch e perfect pentru a rezolva in teren task-uri ce necesita un ecran mai mare. Un document office se vede perfect pe un astfel de ecran si poate fi editat cu usurinta.

  4. 10 inch—Dimensiunea ideală de tabletă pentru mine ar fi de 10 inchi !! Si mi-ar place sa câștig o tabletă de 10 inchi Overmax SteelCore 10 Gear

  5. Dimensiunea ideală de tabletă pentru mine ar fi de 10 inchi !! Si mi-ar place sa câștig o tabletă de 10 inchi Overmax SteelCore 10 Gear !!!!!!!

  6. Pentru mine iideala ar fi o tableta de 8 inch, deoarece 7 e putin cam mica si 10 prea mare. De aceea de 8 e comod si practic de folosit.

  7. De 10 inch mi se pare tableta ideala , vezi altfel imaginile , jocuri , filme chiar si cand verifici mail-ul e altceva , nu e ca la telefon ecran micutz .

  8. 10 inch. Cred ca Overmax trebuie sa se faca mai promovat. Am 2 din produsele lor si sunt foarte multumit

  9. 10 inch consider ca este dimensiunea rezonabila si practica pentru ca permite utilizarea tabletei (bineinteles cu tastatura, mouse bluetooth si husa care sa tina loc si de stand care permite inclinarea corespunzatoare a display-ului) si ca laptop pastrand in acelasi timp mobilitatea de care avem toti nevoie 🙂

  10. Tableta ideala pentru mine are dimensiunea ecranului de 8 inch pentru ca este foarte compacta si usor de transportat.

  11. …am ramas in coada de peste,o incercare cu tableta de 7inchi n-a fost primita,trebuia sa umblu la forma…..

  12. tableta ideala pentru mine ar fi cea de 10 inch deoarece mi-o doresc foarte mult pentru a face in primul rand poze bebelusei mele(ap.foto e stricat ) si pentru a putea comunica cu cei dragi,care nu sunt aproape de ea si nu se pot bucura asa cum si-ar fi dorit! poate am noroc…o data in viata:P

  13. Pentru mine, dimensiunea ideală de tabletă este de 10 inchi. 7,8 e prea putin pentru o tableta, sunt telefoane care nu sunt departe de aceasta dimensiune.

  14. Pentru mine…dimensiunea ideala la o tableta este de 10 inchi. O zi minunata de Nicolae!!! :)))

  15. 8″. 10 sunt prea multi si cateodata poate fi greu de utilizat si tinut la indemana si 7 sunt prea putini ca ecranul e prea mic.

  16. Dimensiunea ideala depinde de nevoia fiecaruia, pentru mine dimensiunea ideala este de 10 inch, aceasta deoarece nu am nevoie de o tableta pe care sa o folosesc pe strada, pentru asta avem smartphone

  17. Tableta de 8 inch reprezinta idealul perfect. Practica, usor de transportat si perfecta pentru vedere.

  18. nu cred ca dimensiunea pentru mine conteaza ,ceea ce conteaza este sa fac acest cadou viitoarei mele sotii o tableta pt ca isi doreste foarte mult ,cea de 10 sau 7,8 este un cadou foarte frumos ,multumesc

  19. O tabletă de 10 inchi Overmax SteelCore 10 Gear, cu husă cover, tastatură și mouse procesor quad-core de 1,6 GHz, memorie RAM de 1 GB, stocare internă de 16 GB și camere foto de 5 și de 2 megapixeli care poate ține fără ezitare locul unui PC ar fii ideala pentru mine fiind student la facultatea de Inginerie Mecanica unde trebuie sa-mi iau tot felul de notite,de facut poze la diferite scheme avand de proiectat foarte multe piese de masina in diferite software si sincer m-ar ajuta foarte mult si mi-ar simplifica munca pe care trebuie sa o fac la vechiul PC acasa,cand as putea sa o fac bine mersi direct la facultate. Imi doresc de foarte mult timp o astfel de tableta mai ales una cu diagonala de 10 inch pentru a-mi putea desfasura activitatea asa cum trebuie mai ales ca este destinata si pentru calatorii.Va multumesc!

  20. 8 inch – pentru o tableta – ar fi ideal atat pentru portabilitate – cat si pentru confortul viziual.

  21. Detin o tableta Overmax Quattor 10 si sunt multumit de ea.O folosesc si la birou cu aplicatia de office cu mouse,iar in browsing printr-un hub usb cu mouse si un dongle.Sunt multumit de felul in care se “plimba”,iar raportul calitate pret este de nota 10.Pt mine o tableta de 10 inch este super,atat in office ,cat si entertaiment.Inlocuieste un laptop cu succes.

  22. 10 inch deoarece il face mult mai apropiat de un netbook. Mai usor de utilizat pentruu aplicatii office.

  23. 10 inch este dimeniunea ideala pentru mine , pentru ca pot vedea relaxat ce am de facut la o marime f buna

  24. Pentru mine tableta ideala este cea care are dimensiunea de 10 inchi deoarece inlocuieste laptopul si are o mobilitatea mai mare.

  25. Optez pentru varianta 8″.
    7″ este cam mica si parca ar merge ceva mai mare fara sa fie incomoda totusi, iar 10″ este prea mare, cam dificil de tinut in mana si de utilizat si mai grea. Asadar, 8″, ca varianta de mijloc, este alegerea mea.

  26. Tableta ideala pentru mine ester de 10 inch deoarece poate tine locul unui PC sau laptop !!!

  27. o tableta de 10 inch, scopul ei fiind unul de replacement in calatoriile cu avionul, trenul al unui laptop pt a viziona un film, a sta pe internet, facebook

  28. După părerea mea dimensiunea ideală pentru o tabletă este de 10 inch. Dimensiunile de 7 respectiv 8 inch sunt prea mici pentru navigarea pe internet si vizualizarea paginilor fără a fi nevoie de marire pentru a vedea scrisul iar dimensiuni de peste 10 inch ar duce la o manevrare greoaie a tabletei.

  29. Daca e prea mica tableta, deja o confunzi cu un phablet. Portabilitate, in opinia mea, nu inseamna sa-ti bagi tableta in buzunar, pentru asta s-a inventat seria Note si, ca o alternativa recenta, iPhone 6 Plus. Tableta trebuie sa suplineasca laptopul (notebook-ul), oferind o autonomie cat mai mare, sa nu simti lipsa tastaturii, si un spatiu vizual (display) confortabil atat pentru utilizare cat si pentru portabilitate. In concluzie, 10″ sa fie!

  30. Pentru ca sunt student si stau la camin prefer o tableta de 10″, iar pentru calatorii una de 7″, maxim 8″.

  31. Optez pentru varianta de 10 inchi pentru ca-mi place sa vizionez multe filme si nu vad bine in variantele mai inguste. ;))

  32. 10 inchi e ideala deoarece e eam destul de mare pentru a inlocui un notebook cu succes si acesta e trendul….cat mai mare

  33. Pt mine o tableta de 10inchi ar fii ideala, as putea sa lucrez non-stop cu ea fara sa avem probleme

  34. Cea de 10 inch mi-ar folosi la gradinita(sunt educatoare).Laptopul e cam greu de carat toata ziua.

  35. Dimensiunea ideala a unei tablete este de 8 inci pentru ca e mai usoara de transportat si de tinut in mana!

  36. 10 inci e ok, e inca portabila – dar vezi … pentru mai mici merge un phablet (circa 6 inci)

  37. Tableta ideala este de 10″ deoarece cea de 7.8″ mi se pare micuta. Imi place sa ma misc liber.

  38. 10 inchi mi se pare dimensiunea ideala pentru o tableta pe care sa pot vedea f. bine orice continut, postare video sau filme.

  39. 10” este perfecta prin casa, si daca are si husa merge foarte bine si afara. Multumim de concurs.

  40. Dimensiunea ideala pentru mine ar trebui sa fie 10 inchi,deoarece iti va da senzatia ca utilizezi un notebook + ca e buna si pentru filme,jocuri

  41. Pt un uz mai intens si pentru mobilitate evident e cea de 7 inch. Este si practica in multe circumstanțe.

  42. Mi ar place de 10 inchi pt ca poti citi mai bine ,mai mare ,este ideala pt a naviga pe internet ,pt videoclipuri,poti vedea mai bine ce este pe ecran Poate fi folosita in loc de laptop si chiar daca ai vrea nu te mai poti desparti de ea .

  43. 10 inch, la 7 inch putem gasi si telefoane, care ar mai fi diferenta
    tableta trebuie sa ofere in primulrand un ecran mai mare fata de telefon, la dimensiuni mici, care ar fi logica sa ai si tableta si smartphone? doar ca sa cari dupa tine 2 produse? sau sa pari cool?

  44. Grea decizie . 7,8 e ideala pentru calatorii, deplasari si toate cele însă mai utila din punctul meu e cea de 10′

  45. Dimensiunea tabletei ideale pentru mine este de 10,pentru ca pot vizualiza mai bine paginile de internet,videoclipurile.

  46. Depinde ce vreau să fac cu ea.
    10 inch e perfectă când ai chef să te dai pe net sau să citesti ceva
    7-8 inch e numai bună când ești pe avion sau în concediu

  47. tableta de 10 inchi e mai buna , pentru mine. Port ochelari si imi e mai comod un ecran mai mare.

Nu se mai pot adauga comentarii.

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep