HomeFeaturedFocusHTC One M9 versus Samsung Galaxy S6, duelul zvonurilor (II)

HTC One M9 versus Samsung Galaxy S6, duelul zvonurilor (II)

Dacă în prima parte a acestui duel am avut de-a face cu o bătălie a specificațiilor tehnice, hai să ne ocupăm acum de momentele lansării celor două mult așteptate terminale Android care își vor disputa poziția de lider al acestei categorii. Nu de alta, dar morișca zvonurilor nu se oprește niciodată, că doar aceste denumiri au lipici la public. Tocmai în ideea de a ne diferenția măcar puțin, le-am pus pe toate într-un singur material.

În primul rând, noul HTC One (M9) se pare că se va numi Hima. Încercați voi să pronunțați asta în română! Iar lansarea sa se pare că va avea loc după CES și MWC, în cadrul unui eveniment dedicat. Pe de altă parte, Samsung Galaxy S6 se pare că va vedea lumina blitz-urilor în cadrul CES-ului, luna viitoare. Având în vedere performanțele din ultima vreme ale lui Samsung, nu m-aș mira deloc. Doar să nu fie grăbit prea mult și atenția la detalii să lipsească. Mie îmi pare că Galaxy S6 este una dintre puținele șanse ale coreenilor de a opri declinul. Așa că trebuie făcută cu mare grijă!

Revenind la HTC Hima, o știre foarte gravă de pe GSM Arena ne spune că paleta de culori în care va fi disponibil următorul flagship HTC este… gri, argintiu și auriu. !?!?!? Mă așteptam la ceva mai inedit, dacă tot a meritat un titlu.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep