HomeFeaturedFocusLG Fx0, totul pentru design

LG Fx0, totul pentru design

Când spun totul pentru design, încercă să sugerez că acesta este principalul argument în favoarea acestui terminal atipic. Nu specificaţiile  îl fac să fie atractiv, ci aspectul său, pentru că LG Fx0 are o carcasă transparentă, care ne lasă să pătrundem cu privirea prin toate măsuntaiele sale. Totuşi, mai există un mare avantaj, care, indirect, se cam leagă de partea cu specificaţiile. Este vorba despre sisemul de operare, LG Fx0 fiind un smartphone care ruleayă Firefox OS 2.0. Atunci, normal că nu are nevoie de specificaţiile de top cu care ne-a cam obişnuit Android-ul.

Un display de 4,7 inchi, un chipset Snapdragon 400 cu procesor quad-core de 1,2 GHz şi memorie RAM de 1,5 GB, o stocare internă de 16 GB, camere foto de 8 şi de 2,1 megapixeli şi un acumulator de 2370 mAh sunt caracteristici tehnice suficiente pentru a rula sistemul de operare mobil al Mozilla. Totuşi, pentru că telefonul vine cu aspectul său fizic inedit (şi aici merită specificat şi butonul de home auriu şi cu logo-ul Firefox), are şi un preţ pe măsură. Aproximativ 350 de euro îl fac pe LG Fx0 să fie cel mai scump smartphone care rulează acest sistem de operare. Dar, până la urmă, este şi cel mai transparent!

Terminalul se adresează pieţei din Japonia şi, cel puţin până când Firefox OS nu va deveni mai popular, nu cred că LG va încerca un astfel de experiment la o scară mai largă. În plus, numele lui Tokujin Yoshioka, cel care a realizat designul acestui smartphone, nu ne spune nimic nouă, europenilor.

via The Verge

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep