HomeFeaturedFocusAndroid 5 Lollipop e de azi disponibil oficial pe HTC One M8...

Android 5 Lollipop e de azi disponibil oficial pe HTC One M8 in Romania

Lollipop Romania

De azi dimineață a venit versiunea 5.0 de Android Lollipop pe aparatele HTC One M8 din România care nu sunt blocate de operator. Putem să confirmăm asta, unul din aparatele pe care le folosim zilnic tocmai a primit update-ul Lollipop. E vorba de build-ul 4.16.401.10 care are aproximativ 780 MB.

Fugiți repede la un hotspot și porniți instalarea că merită. Eu am pus Lollipop de aproape două săptămâni printr-un build custom (InsertCoin) și sunt foarte mulțumit de cum se mișcă.

Inițial informația legată de disponibilitatea Lollipop a ajuns pe Twitter azi dimineață, datorită lui Jeff Gordon, Senior Global Online Communications Manager at HTC care ne-a îndemnat să pornim update-ul.

image

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

5 COMENTARII

  1. @Cristi
    Eu il am deja de 3 saptamani si sunt foarte incantat de cum merge. E drept, folosesc un ROM custom cu Lollipop – InsertCoin. E foarte rapid: meniul se incarca instant, Google Now zboara, aplicatiile ruleaza si ele fara probleme.

  2. Salut. Lasa un review te rog dupa ce il testezi putin. La mine pe un samsung galaxy s5 are lag foarte mare, majoritatea aplicatiilor se blochează si intepeneste dea dreptul cu totul uneori. Sunt foarte dezamagit ca am facut update-ul iar acum nu pot reveni la android 4.4 fara sa pierd toate datele.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep