HomeFeaturedFocusHTC aduce optiune de streaming live pe YouTube de pe camera Re

HTC aduce optiune de streaming live pe YouTube de pe camera Re

htc-recamera

HTC face o mișcare interesantă și introduce facilitatea de streaming live direct pe YouTube pentru camera Re. În acest fel camera capătă un diferențiator important față de produsele similare, permițând realizarea în timp real de materiale video. Camera ce seamănă cu un mic periscop capătă acum valențe care o transformă în instrument potrivit pentru jurnalismul amator și nu numai. Cei 16 MP ai senzorului și facilitatea de streaming live fac pereche în vederea creării unui nou tip de emisiuni: omul obișnuit poate deveni regizor și actor în materiale video de acțiune, transmise live pe YouTube.

De mâine aplicația RE de Android va primi update-ul ce va permite streaming-ul direct pe YouTube. E nevoie de un cont valid de YouTube (care are facilitatea de streaming live) și o conexiune bună de pe smartphone (să nu credeți că direct de pe Re se duce pe YouTube). Aplicația de iOS va primi și ea update-ul în perioada următoare.

După terminarea transmisiunii live, filmul rămâne pe YouTube, normal.

Sunt convins că facilitatea introdusă de HTC e startul unei noi ere în YouTube: atât amatorii de senzații tari cât și oamenii obișnuiți ce se pot transforma în reporteri live vor aprecia foarte tare inovația HTC.

Dacă aveți o cameră RE, dați fuga în Play Store și descărcați aplicația Re de Android. De mâine începe distracția.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

  1. @nicu
    Ca sa poti avea optiunea de live streaming pe youtube trebuie sa ai un numar minim de abonați pe canal, dupa aceea devine accesibila.
    In cazul RE, schimbarea constă în faptul că se permite upload-ul in timp real de pe camera. Cum va folosi fiecare utilizator facilitatea, ramane de vazut.

  2. AM opțiunea asta pe smartphone dar nu am folosit-o niciodată. Cred ca trebuie sa fii în mijlocul unor acțiuni sau sa regizezi ceva care sa fie incarcata pe youtube.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep