HomeFeaturedFocusNoi telefoane de la Gigabyte

Noi telefoane de la Gigabyte

Noua gamă de a producătorului Gigabyte este formată din trei terminale, câte unul pentru fiecare segment de piață. GSmart Guru GX este telefonul cel mai puternic, GSmart Mika MX se situează in partea de jos a zonei mid-range, iar GSmart Roma RX, destul de asemănător cu GSmart Roma R2 Edition Plus pe care l-am întors pe toate părțile, este un entry-level. O să ne oprim asupra primului dintre cele trei, Guru GX. Asta pentru că are niște specificații interesante pe care politica de prețuri practicată de Gigabyte (și pe care sper că o vor respecta și acum) cu siguranță le va face și mai atractive.

Avem de-a face cu un terminal subțire (7 mm grosime), care propune un ecran de 5 inchi și 1080p rezoluție (441 ppi), un chipset Snapdragon 615 cu procesor octa-core de 1,5 GHz (Cortex A-53), memorie RAM de 2 GB, stocare internă de 32 GB și camere de 13 și de 5 megapixeli. Un Android 4.4 KitKat și un cumulator de 2300 mAh (despre care gurile rele spun că nu ar fi suficient pentru configurația acestui terminal) încheie lista cu specificații tehnice.

Telefonul va debuta în martie. Are șanse mari să ajungă și pe la noi, Gigabyte a reușit să fie prezent cu destule terminale din portofoliu și pe piața din România. Dacă prețul va fi unul corect (și istoricul firmei din acest punct de vedere ne înseamnă să credem că va fi) GSmart Guru GX va fi o alternativă interesantă pentru brandurile autohtone.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep